Vik prematuur geboren met 3 weken, Meander Amersfoort, kerstman, gebroken vliezen, AMC, borstvoeding, sonde

Vik

Vik prematuur geboren met 3 weken, Meander Amersfoort, kerstman, gebroken vliezen, AMC, borstvoeding, sonde

 
Van de fotograaf:

Op vrijdag voor kerst, mocht ik naar het Meander om Vik te fotograferen. We werden heel leuk verrast door de kerstman en zijn elfjes. Die kwamen heel lief zingen voor Vik en een klein cadeautje brengen.

Voor de ouders was het een complete verrassing dat Vik zo vroeg werd geboren. Tijdens een heerlijk weekendje weg naar Texel braken bij Lian ineens de vliezen. In het ziekenhuis in Den Helder bleek al snel dat Vik niet meer wilde wachten. Uiteindelijk werd Lian met de ambulance naar het AMC gereden en daar ging alles veel te snel. De buikkrampen in de ambulance bleken flinke weeën te zijn en in de verloskamer kwam Vik na een kwartier al ter wereld. Gelukkig mocht Vik al vrij snel naar Amersfoort en hij doet het hartstikke goed.

Tijdens de shoot was hij enorm alert en bekeek alles heel rustig met zijn prachtige ogen. Het badje was even wennen, maar hier genoot hij eenmaal in het water enorm van. Hij heeft de borstvoeding ook al door, dus hopelijk mag hij begin van het nieuwe jaar met papa en mama mee naar huis.

Geniet van deze bijzondere tijd met jullie mooie mannetje.
Liefs Fleur.

(Vik mocht tweede kerstdag al naar huis!)

————————

Van de ouders:

Ineens was Vik er al! Na 31 weken had hij het wel gezien in de buik en wilde hij de wereld al ontdekken. Hoewel hij ons heel erg heeft laten schrikken, waren we ook direct verliefd op deze sterke eigenwijze kleine man.

Dat hij zo sterk is scheelt een hoop, maar toch loopt dan ineens je zwangerschap en kraamtijd anders dan je van te voren denkt en hoopt. Geen laatste werkdag, geen verlof en geen onbezonnen kraamtijd. Gelukkig zijn wij ontzettend goed opgevangen door de mensen van het Meander en onze vrienden en familie. Niet alleen voor Vik, maar ook voor ons is heel erg goed gezorgd. En wat zijn we blij met de mooie foto’s van ons als gezin, die Fleur van ons maakte.

Het was een hele relaxte ochtend. We hebben Vik verzorgd zoals we vaker deden en Fleur schoot er op de achtergrond lustig op los. En met resultaat. We zijn superblij met de eerste beelden. Bedankt Fleur en bedankt Earlybirds dat jullie dit mogelijk maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.