Sven prematuur geboren met 31 weken en 4 dagen, zwangerschapsdiabetes, HELLP, WKZ, keizersnede, Meander Amersfoort

Sven


Sven prematuur geboren met 31 weken en 4 dagen, zwangerschapsdiabetes, HELLP, WKZ, keizersnede, Meander Amersfoort

In december mocht ik weer op pad naar het Meander in Amersfoort. Daar ontmoet ik de knappe Sven en zijn leuke papa Bart en mama Prema.

Tijdens de zwangerschap werd al snel duidelijk dat er zwangerschapsdiabetes in het spel was. Sven is veel te vroeg gehaald omdat mama HELLP syndroom heeft. Iets waardoor ikzelf ook te vroeg gehaald ben omdat mijn eigen moeder dit ook had. Ik herken in het verhaal van Prema heel veel van mijn moeder. Nadat er zo veel mogelijk gedaan is om Sven zo lang mogelijk in haar buik te houden, was het na een aantal pijnaanvallen niet meer te doen en werd er in het WKZ aangegeven dat het een kwestie van dagen was voordat de baby gehaald zou moeten worden.

Na een zwangerschap van 31 weken en 4 dagen werd Sven op 29 november 2018 gehaald. Wat een prachtig kereltje en na een korte spannende start deed hij het geweldig! Zo goed dat hij al snel van Utrecht naar Amersfoort mocht.

Lieve Sven, blijf maar lekker zo groeien en dan hoop ik dat je snel met pappa en mama mee naar huis mag.

————————–

Van de Ouders:

Na een hele pittige zwangerschap waarin mama heel ziek is geworden, is onze prachtige zoon Sven geboren met 31 weken en 4 dagen. Na een pittig begin ging het al snel wat beter en ging hij stapje voor stapje vooruit. Sven was al heel snel heel stabiel en daardoor mocht hij vlot naar het Meander in Amersfoort, waar hij verder aan mag sterken. Zoals de verpleging ook al zegt je bent een dappere strijder en weet precies wat je wilt. Iedereen loopt nu al weg met je.

In deze hele heftige periode die wij als een rollercoaster ervaren hebben is het heel fijn dat er een Stichting Earlybirds is en Elvera als fotograaf die dit bijzondere moment vastlegt. Hierdoor hebben wij ook in de toekomst iets om naar terug te kijken en te zien hoe het toen met onze kerel ging.

Lieve Sven wij houden heel veel van jou en dat je maar snel mee naar huis mag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.