Vajèn prematuur geboren met 32 weken en 3 dagen, MMC Veldhoven, sonde, couveuse, buidelen, borstvoeding

Vajèn

 
Van de ouders:

17 september 2020. Ineens was je daar lieve kleine Vajèn met 32 weken en 3 dagen wilde jij de wereld al komen ontdekken.

We waren even geschrokken toen 2 dagen eerder de weeën ineens begonnen en we naar het ziekenhuis moesten. Maar ook wij hadden zin om jou al te gaan zien. Na een hele fijne en gezellige bevalling (wat was dat gaaf en bijzonder om te doen), mocht je heel even bij mama liggen en daarna werd je door 3 artsen meegenomen naar de intensive care. Papa mocht gelukkig met je mee en heeft je lekker vastgehouden in de couveuse, nadat alle slangetjes en draadjes waren geïnstalleerd om je nog wat te ondersteunen. Na 1,5 uur mocht ook mama naar je toe en hebben we meteen gebuideld, wat was dat een heerlijk gevoel!

Na 9 dagen op de intensive care mocht je naar de medium care en mocht je uit de couveuse naar een bedje. Mama mocht vanaf toen lekker bij je slapen. Verder mochten we je in badje gaan doen, je ging oefenen aan de borst en leerde uit het flesje drinken.

Fotograaf Mieke Kootkar heeft deze bijzondere tijd in het ziekenhuis prachtig vastgelegd met een fotoreportage. We zijn haar heel dankbaar voor deze blijvende herinnering. Toen je 4 weken oud was mocht je al naar huis, want je deed het zo super goed. Je bent echt een kanjer, papa en mama zijn ontzettend trots op je en genieten van de extra knuffelweken die we hebben gekregen!

————————

Van de fotograaf:

Kleine, prachtige, eigenwijze Vajèn, wat had je een haast om bij papa en mama te zijn. Geniet maar van het warme nestje waar je in bent beland. Wat was het fijn om voor jullie mooie herinneringen te maken in een lastige tijd! Marielle en Jan alle geluk en gezondheid voor jullie gezinnetje.

Lieve groet en een knuffeltje voor Vajèn,
Mieke

1 antwoord
  1. Judith van Heerwaarden
    Judith van Heerwaarden zegt:

    Lieve kleine Vajèn …alleen maar liefde voor Jou!! Je bent een prachtig meisje oma’s prulleke…Ik hou van jou!!!
    Grt..Oma Judith

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.