Bobbi prematuur geboren met .. weken, bekkeninstabiliteit, gebroken vliezen, keizersnede, Sophia Kinderziekenhuis, knuffelen, sonde

Bobbi

Bobbi prematuur geboren met .. weken, bekkeninstabiliteit, gebroken vliezen, keizersnede, Sophia Kinderziekenhuis, knuffelen, sonde

 
Van de ouders:

Daar was ie dan onze wens voor een 2e kindje. Om dit te kunnen realiseren gingen we net als bij jouw grote zus in het IUI traject. Net als bij jouw zus was jij er met poging 2. Enorm gelukkig vertelden wij het nieuws aan familie en vrienden.

Al snel was ik heel misselijk en kon ik niet veel meer bewegen door mijn bekkeninstabiliteit. Ook kwam Corona om de hoek kijken. Omdat je zus met p5 geboren is kreeg ik toch extra groei echo’s. Bij de 20 weken echo was alles oké. De weken daarna bleek dat ik teveel vruchtwater had en werd van het ene ziekenhuis naar het andere gestuurd. Na diverse echo’s werd ons verteld dat jij mogelijk een slokdarm afsluiting en een te kleine hartkamer had. Er volgde nog meer onderzoeken en ondanks dat ik inmiddels 37% vruchtwater had, gaven ze aan dat je toch gewoon gezond op de wereld zou komen en dat ik pas over 2 weken terug hoefde te komen. Dat was op donderdag.

Inmiddels hadden we net als bij je zus mooie fotoshoot gepland een zwangerschap shoot en een newbornshoot. Maar dinsdag gebeurd het ondenkbare, mijn vliezen breken midden in de nacht, aangekomen in het ziekenhuis gaat het niet goed ik word onder algehele narcose gebracht en jij gehaald via een keizersnede 4.01 uur geboren Bobbi Sibilla Dwarka 1850 gram en een afgesloten slokdarm. Wij werden snel naar Rotterdam overgebracht.

Inmiddels ben je 6 OK’s verder hebben we al 3 maanden aan jouw zijde gestreden toen iemand tegen me zei het wordt tijd voor een mooie foto shoot. Ik nam contact op met Earlybirds en daar was dan lieve Irene. We zijn ontzettend blij met de prachtige foto’s die Irene van ons heeft gemaakt in deze mega heftige periode. Irene is een super lieve en professionele vrouw die ons echt een mega waardevol kado voor de rest van ons leven heeft gegeven.

Liefs huisje_dwarka

———————–

Van de fotograaf:

Na een lange tijd geen reportages meer te kunnen doen mag ik eindelijk weer op pad voor Stichting Earlybirds. Ik mag naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Het voelt vertrouwd weer op pad te gaan en ik kijk ernaar uit weer een nieuw gezin te ontmoeten.

Ik ontmoet een meisje met een heldere blik en fantastische wimpers! Ze houdt me goed in de gaten :). Ze heeft een heftige start gehad en al het nodige in het ziekenhuis meegemaakt. Haar zus is een lieve peuter die me laat zien wat ze op de telefoon aan het kijken is. Dan gaat ze bij haar zusje kijken en even met zijn vieren knuffelen. Na een tijdje gaat de oudste naar boven toe. In het Sophia Kinderziekenhuis bestaat de mogelijkheid om de oudere kinderen wat gezelligheid te geven. En zo is er ook alle tijd voor de ouders om even rustig te zitten en te knuffelen met je jongste. Uiteindelijk valt ze in slaap en komt ook even de emotie boven van deze heftige periode. De periode die zo anders verliep dan verwacht. Maar het is mooi te zien dat daarna toch altijd weer de liefdevolle blik wordt gewisseld tussen ouders. Want er komt een dag dat jullie weer heerlijk met zijn vieren thuis zijn! Alle goed voor jullie vieren.

Liefs,
Irene

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.