Tist prematuur geboren met 25 weken en 5 dagen, UZA

Tist

Tist prematuur geboren met 25 weken en 5 dagen, UZA

24 December,de dag voor kerst ging ik naar Tist, een kleine kanjer geboren met 25 weken en 5 dagen. Mama kwam me ophalen en vertelde dat het erg goed ging met Tist. Ik vroeg haar hoe je de naam uitspreekt met een i of ie. Ie zei ze, het is een straffe (sterke) Tist.

We kwamen aan bij een heel mooi kindje wat lekker in een stoeltje lag. Papa mocht hem uitkleden waarna hij heerlijk in bad ging. Er hing ondanks wat ze allemaal al meegemaakt hadden een relaxte sfeer en heb ik mooie foto’s kunnen maken en naar het verhaal van Tist geluisterd. Telkens ben ik weer onder de indruk van de weg en strijd die ouders en kindjes moeten ondergaan als ze zoveel te vroeg geboren zijn. Humor was er ook zeker, zo bleek dat Tist eigenlijk 10-01-2018 geboren zou moeten worden , maar volgens papa en mama had hij zich in de datum vergist 01-10 is hij al geboren. Papa mocht de fles geven maar niet voordat we foto’s gemaakt hadden met de mooiste muts die Tist ooit zal hebben, zijn Straffe Tist muts!

Lieve Tist, je bent ondertussen lekker thuis bij je papa en mama, ik wens jou samen met hen heel veel geluk , plezier en gezondheid toe, ik weet zeker dat dat met de humor die jullie alle drie hebben zeker goed zal komen!
Liefs Luzanne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.