Timo prematuur geboren met 29 weken, gebroken vliezen, buidelen, sonde, opti-flow

Timo

Timo prematuur geboren met 29 weken, gebroken vliezen, buidelen, sonde, opti-flow

 
Van de fotograaf:

Dinsdag 20 augustus mocht ik Timo vastleggen. Dit kleine ventje kon niet wachten en kwam na 29 weken al ter wereld. Dat was voor papa en mama wel even schrikken: de zwangerschap verliep namelijk erg goed, totdat met 29 weken opeens de vliezen braken. Ik zou Timo eigenlijk al wat eerder vastleggen, maar helaas ging het toen niet zo goed. Gelukkig deed hij het op de 20e wel goed en bleek dat zijn ‘dipje’ kwam doordat dit boefje zijn hoofd al zelf kan draaien. Wat leidde tot problemen met de optiflow.

Toen ik Timo zag, viel zijn haarkleur me al meteen op: de rood/oranje tinten erin. Super schattig bij zo’n kleintje! Tijdens de shoot werd Timo verzorgd: gewassen, verschoond en daarna heerlijk bij mama buidelen. In het begin sliep hij vast, maar langzaam werd hij na het wassen wakker. Hij trok alles uit de kast en liet al zijn gezichtsuitdrukkingen gezien: wat hebben papa, mama en ik gelachen! Mooi was om te zien dat hij echt op de stem van zijn ouders reageerde: ook tijdens het buidelen keek hij soms met grote ogen omhoog als mama wat zei.

Het was een hele fijne shoot waarin veel werd gepraat, gelachen en gedeeld. Timo: wat ben je een prachtig ventje! Groei maar goed en sterk maar goed aan, zodat je snel met papa en mama mee naar huis mag. Ik wens jullie heel veel geluk, gezondheid en liefde toe voor jullie mooie gezinnetje!

Liefs,
Samantha

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.