Tim prematuur 28 weken vliezen gebroken cpap

Tim

Tim prematuur 28 weken vliezen gebroken cpap

Op 26 augustus mocht ik voor een thuiswedstrijd in het LUMC foto’s nemen van de kleine Tim, geboren met 28 weken. Toen ik foto’s kwam maken was hij inmiddels al bijna 3 weken oud. Wat een prachtig mannetje met twee ontzettend liefdevolle ouders. Tim doet het goed ondanks dat hij het toch best zwaar heeft is het een stoer en pittig mannetje.

Lieve Tim, ik wens jouw heel veel kracht toe, groei maar lekker groot zodat je snel mee mag naar huis met papa en mama!

*************

De ouders:

Dinsdag 2 augustus ging ik mijn werk voorbereiden met mijn collega. Slecht weer dus ideaal om je klas weer in te richten. Totdat mijn vliezen braken! Het drong in eerste instantie nog niet echt tot me door, dit kon toch niet? Ik was pas 28 weken zwanger! De verloskundige gebeld en nog op de fiets daar naartoe (het was in de buurt). Daar aangekomen was het toch wel duidelijk dat mijn vliezen echt gebroken waren! Dus hup in de auto naar het ziekenhuis. Mijn man zou daar ook naartoe komen vanuit zijn werk. In het ziekenhuis kreeg ik gelijk weeënremmers en een prik voor longrijping en ik mocht niet meer uit bed.

Helaas besloot onze kleine man toch om een paar dagen later echt ter wereld te komen. Met 28 weken + 4 dagen was hij daar, onze kleine Tim! Toch woog hij ‘al’ 1300 gram! Helaas zullen we nog even in het ziekenhuis moeten blijven, maar gaat het naar omstandigheden goed. Na een CPAP ligt hij nu aan een flow met af en toe wat extra zuurstof.

Inmiddels is hij 3 weken en is Joyce geweest om foto’s te maken. Wat fijn dat er mensen zijn die dat voor ouders in deze omstandigheden willen doen! Heel waardevol!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.