Thijs

Thijs

De ouders:

We dachten totaal niet aan een komende bevalling toen er bij 32 weken en 5 dagen ‘s nachts wat buikkrampen waren… De volgende ochtend toch maar de verloskundige gebeld, toen bleek er al 3 cm ontsluiting te zijn.

Snel naar het ziekenhuis om de injecties voor de longrijping van de baby te krijgen, die hebben gelukkig goed in kunnen werken.

Op 12 januari om 09.37 is onze kleine Thijs geboren na een zwangerschap van 33 weken en 2 dagen. Hij heeft 4 dagen in de couveuse gelegen in het VUMC, daarna is hij overgeplaatst naar het Spaarne ziekenhuis in Hoofddorp. Daar mocht hij in de babytherm en na 2 weken mocht hij in een wiegje.

Hij kan zichzelf al goed op temperatuur houden en groeit goed! Hij wordt ook steeds sterker om zelf alle flesjes te drinken, dan mag de sonde eruit en mag hij snel mee naar huis!

 

2 antwoorden
  1. Marleen
    Marleen zegt:

    Lieve Thijs.Dat was voor jou papa en mama vast wel schrikken toen jij te vroeg ter wereld kwam.Wat een mooie foto s zijn er van jou gemaakt.Drink maar goed je flesjes leeg zodat je gauw met je papa en mama mee naar huis kan.Liefs Marleen (mama van Amy 6 jaar die met 33 weken ter wereld kwam en Levy 4 weken te vroeg)

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.