Joey

Joey

Op zondag 11 januari had ik met de ouders van Joey afgesproken in het Spaarne ziekenhuis in Hoofddorp. Joey was na een zwangerschapsvergiftiging ter wereld gekomen met 31 weken op 28 december. Twee dagen heeft het kleine mannetje doorgebracht in het VU, waarna hij  naar Hoofddorp mocht. Voor zijn ouders Erwin en Cindy fijn, omdat dit ziekenhuis dichter bij hun woonplaats gevestigd is.

Zijn zusje van twee jaar was er jammergenoeg niet bij toen ik op reportage kwam, zij was ziek. Wel had ze al een mooie tekening voor haar broertje gemaakt. Tijdens de fotoshoot is Joey is erg alert en veel wakker. Als een wijs mannetje kijkt hij al zijn ouders aan. Ook het gehaakte birdje valt in de smaak bij Joey. Beide ouders buidelen liefdevol met hun zoontje, wat Joey heerlijk vindt. Hij protesteert dan ook wanneer Cindy hem weer in de couveuse legt. Als hij weer gekalmeerd is, de geur van zijn moeder ruikt via het geurdoekje en het birdje in zijn kleine vingertjes heeft, valt hij weer rustig in slaap. Voor mij het moment om de trotse ouders alleen te laten met hun zoontje.

Cindy en Erwin, ik wens jullie alle geluk met Joey en jullie dochter!

Naschrift: Joey mocht een stuk eerder naar huis dan verwacht, hij deed het zo goed dat hij op zondag 25 januari toen hij precies 4 weken oud was mee naar huis mocht.

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.