Thije

Thije
Het afgelopen weekend ben ik op bezoek geweest bij kleine Thije in het RadboudUMC in Nijmegen. Thije is geboren met de afwijking Gastroschisis; een afwijking aan de buik, waardoor een gedeelte van de darmen buiten de buik groeit.

Voor papa en mama was dit tijdens de zwangerschap natuurlijk al erg spannend. Thije werd goed gecontroleerd, totdat met 33 weken de vliezen braken. Waarschijnlijk heeft Thije al goed wat buikpijn gehad, waardoor de natuur er toch voor zorgde dat hij geboren werd. Gelijk na de bevalling is hij geopereerd aan zijn buikje. Tot nu toe doet hij het super goed, maar zijn buikje heeft de tijd nodig om op gang te komen. Papa en mama wachten dus met smart op een volle luier! 

Ik was gelijk verliefd op dit prachtige mannetje. Hij was heerlijk relaxed en tevreden. Erg mooi om te zien hoeveel liefde ik zag in dit gezinnetje. Hij werd tijdens de shoot overspoeld met lieve kusjes.

Ondanks de grote zorgen zag ik dat papa en mama zo volop van hem genieten en zo blij met hem zijn. Ik hoop dat alles snel op gang komt en hij lekker naar huis mag, waar nog een grote trotse zus op hem wacht. Na de bevalling zei ze “Hij is het mooiste verjaardagscadeau ooit”.

Els en Martijn, bedankt dat ik bij jullie mee mocht kijken en ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd. Dat jullie maar snel lekker naar huis mogen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.