Tess & Lynn prematuur geboren met 32 weken, Rivierenland ziekenhuis Tiel, tweeling, keizersnede, flesvoeding, buidelen, sonde

Tess & Lynn


Tess & Lynn prematuur geboren met 32 weken, Rivierenland ziekenhuis Tiel, tweeling, keizersnede, flesvoeding, buidelen, sonde

Een dag voor kerst was ik in ziekenhuis Rivierenland in Tiel voor een reportage van tweeling Tess en Lynn. Deze dametjes werden geboren na een zwangerschap van 32 weken. Een pittige klus voor mama, want na een natuurlijke bevalling van Tess moest er voor de bevalling van Lynn alsnog gekozen worden voor een keizersnede.

Toen ik er kwam was mama alweer goed aan het herstellen en ook de meisjes deden het ontzettend goed. Ze hadden alleen nog wat extra kracht nodig om zelf hun flesjes leeg te leren drinken.

Natuurlijk hadden ze zich de eerste kerst met hun gezin iets anders voorgesteld. Maar gelukkig was er in het ziekenhuis ruimte voor zowel papa als mama om dag en nacht bij de tweeling te verblijven. Zo konden ze in ieder geval als gezin bij elkaar zijn.

Inmiddels is de tweeling sterk genoeg om mee naar huis te mogen. Wat een fijn begin van het nieuwe jaar! Ik wens jullie alle goeds met zijn vieren.

Liefs Laura

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.