Ted

Op 2 augustus mocht ik bij Ted langs in het Groene Hart ziekenhuis in Gouda. De shoot was eigenlijk al eerder gepland, maar doordat Ted in de nacht voor ik zou komen heel erg verkouden werd was het beter om het toen uit te stellen. Intussen was hij weer helemaal opgeknapt en mocht de shoot gelukkig een weekje later wel doorgaan.

En gelukkig was het zeker, want de ouders van Ted hadden de dag ervoor heel goed nieuws gekregen. Hij mocht bijna naar huis! Dat hadden ze nooit zo snel verwacht en zeker niet omdat hij de week daarvoor zo last van de verkoudheid had. Ik was dus precies op tijd om hem nog op de foto te zetten. Tijdens de shoot was de grote zus van Ted en zijn vader er helaas niet bij, omdat het agenda-technisch voor hun niet meer ging lukken. Ondanks dat kon ik wel alle mooie en fijne momenten vastleggen met zijn moeder. Hij mocht namelijk heerlijk in bad en daarna weer schone nieuwe kleren aan. Daarna mocht hij eindelijk zonder al die monitorsnoertjes knuffelen met zijn moeder. Het waren mooie momenten en mijlpalen om vast te leggen en zeker met het vooruitzicht dat hij de volgende dag naar huis mocht.

De ouders van Ted hadden al heel wat weken erop zitten in het ziekenhuis. Het begon met gebroken vliezen bij een zwangerschapsduur van 25 weken en 3 dagen, veel te vroeg natuurlijk. Er was wat twijfel over de gebroken vliezen, want kon dat het echt wel zijn? Maar nadat het goed was opgevangen bleek dat helaas het geval. Een ziekenhuisopname volgde om de kleine Ted zolang mogelijk binnenboord te houden. Een paar keer dreigde het bijna te gebeuren, maar het lukte nog om het steeds even uit te stellen. De 30 weken zwangerschap werden gehaald en niet veel later werd toen, nog steeds wel te vroeg, de kleine Ted geboren.

Na 5 weken in spanning of de bevalling zou doorbreken kwam een nieuwe fase van zorgen nu Ted buiten de buik was. Gelukkig ging zijn ontwikkeling met wat kleine hobbels goed en mogen de ouders na een totale ziekenhuisopname van 11 weken eindelijk naar huis. Wat zal dat fijn zijn!

Ik wens de ouders en zijn grote zus Vai alle geluk van de wereld en dat ze mogen genieten van alle ontwikkelingen die Ted mag laten zien.

Liefs Eveline

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.