Styn prematuur 26 weken zwangerschapsvergiftiging zuurstof

Styn

Styn prematuur 26 weken zwangerschapsvergiftiging zuurstof

Ik mocht foto’s maken bij Styn in het WKZ in Utrecht. Geboren met 26 weken en 6 dagen en was inmiddels alweer 3 maanden oud.. Zijn papa wachtte mij beneden bij de liften al op en zijn samen naar Styn en zijn mama toe gegaan. Hij lag al in een wiegje met zijn ogen wijd open op ons te wachten.

Speciaal voor de foto’s mocht hij eventjes van zijn beademing af, dit deed hij super goed en mocht zelfs even zonder bij zijn papa en mama knuffelen.

Lieve Styn hopelijk blijf je het zo goed doen, gelukkig inmiddels alweer een stapje dichterbij huis in een streek ziekenhuis, en mag je snel met je lieve en trotse papa en mama mee naar huis toe.

De ouders:

Nadat we in Oostenrijk op vakantie erachter kwamen zeer gewenst zwanger te zijn is het daarna van begin tot eind niet fijn verlopen. Van een week ziekenhuis opname in het begin vanwege uitdroging en bijna elke dag misselijk en overgeven tot een spoedkeizersnede met 26,6 weken. Door zwangerschapsvergiftiging en problemen met de placenta was het beter voor Styn om buiten de baarmoeder verder te groeien en ontwikkelen.

Na 8 weken op de NICU in het WKZ mocht hij naar de High Care waar we een een super leuke fotoshoot hebben gehad door Jamilla. Op 7 april is ons kleine ventje naar Ede verhuisd en zoals het er nu naar uit ziet zal hij in mei naar huis mogen. Hij is hartstikke tevreden, lacht veel, drinkt super goed uit de fles, maar zal nog een lange tijd extra zuurstof nodig hebben.

1 antwoord
 1. Carly
  Carly zegt:

  Beste Bernice en Sipke,
  Wat een mooie foto’s en wat fijn dat oma Carol ons zo goed op de hoogte hield en houdt steeds!
  Heel veel sterkte en zegen met jullie mooie mannetje!
  Lieve groet,
  Arie en Carly.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.