Jaylinn

Jaylinn

 

Ik ben met 29 weken met hoge bloeddruk opgenomen in het ziekenhuis. Ik had verder geen andere klachten. De bloeddruk was als en jo-jo, de ene keer was het goed en de ander keer was het weer te hoog. Het is ook een tijdje stabiel geweest.

Toen ging het stap voor stap weer om hoog. Op 17 maar 2016 was het zo hoog dat mijn dochter Jaylinn dmv een keizersnede gehaalt moest worden. Ik was toen bijna 33 weken zwanger.

Ze was nog maar 6 dagen op de wereld, en toen werd ze ziek. De symtomen leken in eerste instantie op hersenvlies ontsteking. Ik ben toen 2 keer gebeld dat het slechter met haar ging. Wat was ik bang! In de avond bleek dat haar voetje ontstoken was, waar het infuusje heeft gezeten. Ze heeft 2 weken antibiotica gehad.

Jaylinn heeft eerst op de highcare gelegen en daarna op de mediumcare. Doordat ze in de couveuse lag en ziek is geweest mochten haar 2 nichtjes (een tweeling van 8 jaar) niet bij haar. De tweeling zijn ook als prematuur kindjes geboren. Vanaf 4 april mocht Jaylinn in de wieg.

Op 17 april was de fotosessie. De 2 nichtjes mochten voor het eerst bij Jaylinn zijn. Ook mochten ze met haar op de foto. Dit heeft een verpleegster allemaal geregeld. De vepleegster heeft voor Jaylinn gezorgd, maar 8 jaar geleden ook voor de tweeling. Wat een super leuk ervaring was de fotosessie. Je denkt even aan iets anders tussen je dingen door. Met veel dank aan fotografe Marieke Bakker. Ze liet ons onze gang gaan en ze had zelf ook leuke ideen voor de foto’s.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.