Stefan prematuur geboren met 27 weken en 1 dag, keizersnede, glucose

Stefan

Stefan prematuur geboren met 27 weken en 1 dag, keizersnede, glucose
Op vrijdag 13 januari mocht ik Stefan en zijn ouders Martijn en Suzanne fotograferen. Stefan was die dag precies 9 weken oud. Een dapper mannetje die in de afgelopen weken al heel wat doorstaan heeft! Suzanne ging nietsvermoedend naar het ziekenhuis voor controle en daar gingen alle alarmbellen af. Met 27 weken en 1 dag werd Stefan via een keizersnede geboren.

Stefan mocht tijdens de fotoreportage even van de ademhalingsondersteuning af. Hij kon daardoor ook fijn eventjes lekker bij zijn mama liggen. Bijzonder om te zien hoe Stefan met zijn ogen reageerde op de stem van zijn papa! Tijdens de fotoreportage bleek dat Stefans glucosegehalte erg laag was. Hij kreeg daarom wat extra voeding toegediend en we hebben het tijdens de reportage extra rustig aan gedaan.

Martijn en Suzanne, ik bewonder jullie! Prachtig om te zien hoe liefdevol jullie samen zorgen voor jullie kleine mannetje en hem geen moment tijdens jullie aanwezigheid loslaten. Stefan boft met jullie en ik hoop dat hij heel snel in zijn eigen kamertje bij jullie thuis mag liggen!

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.