Sophie prematuur geboren 29 weken

Sophie

Sophie prematuur geboren 29 weken

Op zaterdag 2 september heb ik Sophie met haar grote zus Naomi en haar ouders mogen ontmoeten. Sophie is geboren met 29 weken. Dat was behoorlijk onverwachts. De artsen werden nog even op scherp gesteld maar ze bleek het wonderbaarlijk goed te doen. Ze kon zelfstandig ademen en hoefde alleen maar coffeïne toegevoegd te krijgen.

Grote zus Naomi is zo trots als een pauw op haar zusje. Hoewel het niet makkelijk is voor een kleine meid van bijna 3 in het ziekenhuis kan ze zich kostelijk vermaken en nemen papa en mama alle tijd voor haar.

Sophie heeft tijdens de reportage een heerlijk badje gekregen waar Naomi natuurlijk bij hielp. Sophie vond het allemaal best.

Wat een mooie meiden hebben jullie! Nu hopen dat de alarmen van de monitor niet meer afgaan zodat ze lekker met jullie mee naar huis mag en jullie als compleet gezin de derde verjaardag van Naomi kunnen vieren.

Veel geluk!

*********************

De ouders:

Sophie is heel onverwachts geboren met 29 weken. Na een spannende start heeft Sophie het heel goed opgepakt. Na 7 weken ziekenhuis mocht Sophie mee naar huis. Thuis gaat het goed.  We moeten met ons allen wel erg wennen, maar Sophie slaapt nu heerlijk in haar eigen wiegje. Grote zus Naomi zorgt goed voor Sophie en helpt thuis goed mee.

Merel, heel erg bedankt voor de mooie en waardevolle foto’s die je gemaakt hebt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.