Soof prematuur geboren met 34 weken en 6 dagen, gebroken vliezen, keizersnede, Zuyderland, sonde

Soof

Soof prematuur geboren met 34 weken en 6 dagen, gebroken vliezen, keizersnede, Zuyderland, sonde

 
Van de ouders:

Daar ben je dan onze kleine eigenwijze Soof. Mama was net begonnen aan haar zwangerschapsverlof. Papa en mama waren op 4 februari nog even bij de bouwmarkt spulletjes aan het kopen voor jouw kamertje toen mama er thuis achter kwam dat ze vruchtwater verloor. Na controle door de verloskundige was het zeker, de vliezen waren gebroken. Omdat jij natuurlijk nog wat klein was konden we voor controle naar het Zuyderland. Daar wilden ze dat je toch nog even twee weken zou blijven zitten. Daar was jij het niet mee eens.

Op 6 februari met 34 weken en 6 dagen om 03:07 ben jij geboren door middel van een keizersnede. Net boven de 2 kilo. Omdat jij nog zo klein bent en een paar weekjes te vroeg, moet jij nog even aansterken. Gelukkig mogen papa en mama bij jouw in de buurt blijven zodat jij straks lekker met mama en papa naar huis mag.

—————

Van de fotografe:

Een paar dagen terug mocht ik in het Zuyderland ziekenhuis langs bij dit mooie kleine meisje. Soof is met 34 weken en 6 dagen geboren. Het gaat gelukkig goed met Soof, alleen moet ze nog aansterken.

Tijdens de fotoreportage was Soof zo rustig en lief. Ze vond alles prima en na haar voeding sliep ze eigenlijk door alles heen.

Lieve Remy en Saskia, ik hoop dat jullie snel thuis kunnen genieten met jullie kleine meisje.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.