Jayden prematuur geboren met 33 weken en 3 dagen, Gelre ziekenhuis, gebroken vliezen, earlybirdje

Jayden

Jayden prematuur geboren met 33 weken en 3 dagen, Gelre ziekenhuis, gebroken vliezen, earlybirdje

 
Van de fotograaf:

Op 5 December ontmoette ik de trotse papa van Jayden al benede. Samen gingen we naar de kamer waar trotse mama en ontzettend mooie Jayden al op ons aan het wachten waren. Jayden is geboren op 13 Januari met 33 weken. Onderweg naar de kamer, vertelde papa dat het zo goed ging met Jayden, dat hij onverwachts vandaag naar huis mag! Wauw dat is toch het allerbeste nieuws wat je mag krijgen als ouders zijnde, een gezond mannetje wat heerlijk mee naar huis mag.

Jayden werd eerst nog verschoond, en klaar gemaakt voor de fles. Hier zie je trotse papa en mama heerlijk genieten van hun mannetje. Eenmaal klaar voor het flesje. Gaf mama hem die in alle rust. Nog even uitbuiken dicht bij mama. En toen was het zo ver daar ging je dan, kleine Jayden de jas ging aan. In de nog veel te grote maxi-cosi op naar huis!

Lieve Jayden ik wens jou samen met jouw trotste papa en mama heel veel geluk, liefde en gezondheid toe!

————————-

Van de ouders:

Op 13 januari werden wij in de vroege ochtend overvallen doordat de vliezen braken en wij snel naar huis ziekenhuis moesten. Aangezien de kleine man pas 33 weken en 3 dagen oud was, was het even spannend. Echter kwamen wij er al snel achter dat Jayden heel sterk was en het eigenlijk heel goed deed in de 3,5 week die hij in het ziekenhuis heeft gelegen.

Op de dag dat we naar huis mochten als gezinnetje, 5 februari, hadden we deze mooie fotoshoot nog gepland staan. Wij hebben dit ook als zeer prettig ervaren en vonden het mooi dat dit moment nog vastgelegd werd!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.