Sep prematuur geboren 32 weken tumor operatie neusbril

Sep

Sep prematuur geboren 32 weken tumor operatie neusbril

Op 7 september mocht ik Sep en zijn ouders Ben en Yvonne ontmoeten. In het Sophia kinderziekenhuis. Sep is geboren op 29 augustus. Met een termijn van 32 weken. De meeste kindjes die ik mag fotograferen voor Earlybirds zijn zonder reden, en spontaan te vroeg geboren. Bij Sep ligt dit wat anders. Hij is geboren met een tumor aan de buitenkant van zijn nek. Die gelukkig succesvol verwijdert is toen Sep 2 dagen oud was. Het is een echte vechter dus.

Vlak voor de reportage mocht Sep voor het eerst zonder zijn neusbrilletje! Wat goed, weer een mijlpaal gehaald. Tijdens de reportage word Sep verzorgd, en mag er heerlijk gebuideld worden bij Yvonne. Yvonne en Ben vertellen mij het heftige verhaal van wat ze in de afgelopen weken allemaal hebben meegemaakt. Van het ontdekken van de tumor bij een pretecho met 30 weken, tot dit moment. In 4 weken tijd heeft dit gezin in een rollercoaster van emoties, angst en trots gezeten. Maar wat genieten ze van elkaar tijdens de reportage. Er word geknuffeld met Sep, er word gelachen, en Ben en Yvonne zijn zo verliefd op Sep. Zo mooi om te zien!

Sep, wat ben je een prachtig mooie kerel, wat doe je het goed. En wat is het super lief om te zien hoe je gelijk je earlybirdje vastpakte, en deze niet meer losliet. Groei maar heel snel groter kleine man, stapje voor stapje. Zodat je heerlijk met papa en mama mee naar huis mag. Je bent een kanjer!

Ben en Yvonne, wat hebben jullie veel meegemaakt in de afgelopen tijd. Jullie verhaal heeft me enorm aangegrepen. Ik wens jullie alle liefde en geluk met jullie prachtige zoon.

Liefs,
Angela

5 antwoorden
 1. Marja Snelders
  Marja Snelders zegt:

  Prachtige foto’s van dit kleine wondertje.
  Een schitterend initiatief van earlybirds en dank aan alle fotografen die hieraan meewerken. Top gedaan. Een mooie herinnering in een moeilijke tijd.

  Beantwoorden
 2. jeanne clemens
  jeanne clemens zegt:

  Wat een prachtige reportage. Ben en Yvonne heel veel sterkte en succes met alle grote en kleine stapjes die Sep samen met jullie maakt om een groter manneke te worden

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.