Senn

Senn

 

Afgelopen zaterdag ben ik naar het ziekenhuis in Hardenberg gegaan, waar ik had afgesproken met Erik en Mendy.
De kersverse trotse ouders van kleine Senn.

Senn is geboren na een zwangerschap van 33 weken. Het gaat heel goed met Senn. Hij hoeft niet meer in de couveuse, en krijgt naast zijn sondevoeding ook al een paar keer per dag een flesje. Toen ik bij hem kwam lag hij lekker te slapen in Mendy’s armen. Na eerst gezellig even een kop koffie te hebben gedronken en het verhaal van de bevalling te hebben gehoord mocht Senn in bad! Heerlijk vond hij het! Hij was wakker en keek helder om zich heen.
Na het bad een flesje en dan heerlijk slapen.

Erik, Mendy en Senn, ik wens jullie heel veel geluk en gezondheid toe!

Nieta

*************

De ouders:

Afgelopen zaterdagochtend mocht onze kleine senn voor fotomodel  spelen, Nieta van earlybirds fotografie kwam bij ons langs in het ropcke zwiers ziekenhuis in Hardenberg waar onze Senn op de kinderafdeling ligt.

Nieta is al met al bijna anderhalf uur bij ons geweest, en het was al die tijd erg leuk en gezellig! Onze Senn liet zich heerlijk op de foto zetten en vond het allemaal maar prima. We vonden het een zeer fijne en erg leuke ervaring dat ze bij ons is geweest, ze zorgt ervoor op deze manier dat je een mooie herinnering hebt aan een misschien iets minder leuke periode dan dat je normaal gesproken zou hebben na de bevalling en kraamperiode. Wij willen Stichting Earlybirds hartstikke bedanken voor deze erg fijne ochtend en ook namens onze Senn.

Liefs Erik , Mendy en Senn

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.