Aron

Aron

Op moederdag ben ik op reportage geweest naar Zwolle waar ik de dappere Aron en zijn prachtige familie gefotografeerd heb.

Hier is zijn verhaal, verteld door zijn moeder:

In de nacht van 28 op 29 april was ik de hele nacht al wat onrustig. In de eerste plaats omdat onze dochter waterpokken had en niet lekker sliep, maar op de tweede plaats omdat ik enorme nesteldrang had. Ik had een voorgevoel dat de baby niet lang meer op zich liet wachten, maar tegelijkertijd dacht ik ook dat ik mijzelf voor niks druk aan het maken was. Ik was tenslotte nog maar 31.6 dagen zwanger.

Op 29 april om half 8 in de ochtend werd ik onrustig wakker en voelde iets knappen. Ons bed was nog droog dus of het mijn vliezen waren wist ik niet zeker. Ik was wat onrustig en had trillende handen, iets wat ik na het breken van mijn vliezen bij onze dochter ook had, dus om 8 uur de verloskundige gebeld en de tassen in gaan pakken. We zouden in eerste instantie naar de verloskundigepraktijk gaan, maar om 9 uur kwam ze toch maar bij ons thuis. Het waren inderdaad mijn vliezen die gebroken waren, dus in de auto om onze dochter naar oma te brengen en daarna richting de Isala kliniek in Zwolle.

Daar waren we om 10 uur en alles leek nog redelijk rustig. Zo nu en dan moest ik even wat wegzuchten, maar verder voelde ik me nog goed. De verpleegkundige bracht ons naar de verloskamer en vertelde wat de bedoeling was. Ze wilden mijn bevalling nog proberen te remmen en ik zou aan een infuus komen en kreeg longrijping. Terwijl de verpleegkundige de papieren in orde ging maken kreeg ik al wat persdrang. Het was toen nog maar half 11 en in plaats van wat zuchten ging het over in puffen. De artsen en verpleegkundige maakten alles gereed om de bevalling te remmen, maar na een uur puffen was er geen houden meer aan en mocht ik mee gaan persen. Door de weeënremmers, de ligging van de baby en het feit dat hij een sterrenkijker was, ging de bevalling niet geheel vanzelf, maar met wat hulp is ons kleine mannetje op 29 april 2015 om 12.14 geboren na een zwangerschap van 31.6 weken.

Zijn naam is Aron Manuël en zijn roepnaam is Aron. Aron woog bij de geboorte 2300 gram en rond de 42 cm lang en voor zijn leeftijd al een grote vent.

Aron heeft een week op de nicu gelegen en mocht daarna verhuizen naar de kinderafdeling. Hij doet het voor zijn leeftijd erg goed, is al behoorlijk helder en wijs en verbaasd ons allen keer op keer. Nog even verder groeien en van de laatste draadjes af en dan hopen we dat hij binnen enkele weekjes met ons mee naar huis kan. Wat zal je grote zus Norah blij zijn als je lekker bij ons thuis bent. Ook zij is dolblij met haar kleine boefje! Wat ben je lief en dapper en wat zijn wij trots!!

Ben, Nathalie en Norah

Sinds maandag 18 mei 2015, is Aron naar huis ! Wat fantastische nieuws! Het was voor mij een eer om deel van dit prachtige moment te kunnen zijn 🙂

Charlie Wessels

2 antwoorden
  1. Fam. Hendrikse
    Fam. Hendrikse zegt:

    Het was super Charlie! Bedankt voor je enthousiasme en de tijd die je genomen hebt om ons mannetje en ons gezin te fotograferen!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.