Bob & Tom

Bob en Tom

 

Bob & Tom. Twee geweldig leuke kereltjes die met 29+5 weken spontaan ter wereld kwamen. Na wat ups en downs zijn de mannen nu met 36 weken helemaal gezond en is het wachten op de ontslagdatum. Toen ik er was mochten ze gezellig samen in bad om daarna te knuffelen met papa en mama en natuurlijk een welverdiend flesje te drinken. Wat een leuk gezin! Ik wens jullie al het goeds met zijn viertjes.

Liefs, Evelyne

**********

De ouders:

Een zwangerschap zonder kwaaltjes, maar vanaf  de geboorte direct een groot avontuur voor Bob en Tom. Na een zeer rappe bevalling in het Bronovo werden de heren om de beurt per ambulance overgebracht naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Daar hebben ze ruim 2 weken gelegen en grote stappen vooruit gemaakt. Papa en mama konden iedere dag trots op ze zijn!

Na 2,5 week waren ze toe aan een nieuw avontuur iets dichterbij huis. Het groeien en bloeien, zoals de artsen het noemen, is begonnen. De stappen vooruit worden kleiner en duren langer. Een zware tijd voor papa en mama, maar de jongens en de lieve verpleging in het Bronovo helpt ons er goed door heen.

Nu is het aftellen echt begonnen. De jongens zijn inmiddels 37 weken en we hopen dat ze deze week naar huis mogen en dat het echte avontuur nu kan gaan beginnen.

1 antwoord
  1. Carla en Alwin Opsteegh
    Carla en Alwin Opsteegh zegt:

    Prachtige foto’s en wat een mooie kereltjes! Hopelijk mogen ze snel mee naar huis zodat jullie samen kunnen gaan genieten van een mooie tijd! Wij hebben namelijk zelf ook een jongens tweeling (JIp en Siem), ze zijn met 34 weken en 1 dag geboren ( 22-11-2014. Het is in het begin echt even wennen geweest maar toen we eenmaal onze draai gevonden hadden verliep alles prima! Succes met alles en geniet van iedere dag want de dagen vliegen voorbij!
    Groetjes Carla, Alwin, Jip en Siem Opsteegh

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.