Scott

Van de ouders:

Op zondag 13 november is Tamara van Earlybirds bij ons en onze zoon Scott langsgekomen in het Albert Schweitzerziekenhuis in Dordrecht. En wat zijn we blij dat we ons aangemeld hebben en Tamara al zo snel beschikbaar was! We zijn super blij met de prachtige foto’s, dit zijn heel waardevolle herinneringen aan een hectische tijd waar we momenteel nog middenin zitten. Scott is met 30+3 weken geboren en was op het moment van fotograferen bijna 3 weken oud. Het is fijn dat Earlybirds de dagelijkse momentjes waarvan wij het nu juist moeten hebben, zoals verzorgen en buidelen, liefdevol vastlegt. In een periode waarin je wordt geleefd en vaak niet weet welke dag het nu eigenlijk is en wat er gisteren allemaal gebeurd is, is het heel prettig later terug te kunnen kijken naar foto’s van de eerste weken van je kind en wat zich hierin afspeelde. Ook hadden wij nog helemaal geen foto’s van ons drieën als gezin, zo leuk om dit nu wel te hebben. Tamara heeft dit supermooi gedaan, wij zijn haar heel dankbaar!

Van de fotograaf:

Lieve Scott,

Op zondag 13 november kwam ik langs voor jouw eerste fotoshoot in het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. Je lag heerlijk in jouw bedje te slapen toen ik aankwam en jouw papa en mama hebben jou samen verschoont en kleertjes aangedaan en daarna kon je heerlijk gaan knuffelen. Eerst even met jouw papa en daarna heb je lekker een tijdje bij mama gelegen. Papa kwam toen natuurlijk ook nog even met jullie allebei kroelen.

Op maandag 24 oktober ben jij geboren na een zwangerschapsduur van 30 weken en 3 dagen. Jouw papa en mama waren een nachtje weg toen de krampen bij mama begonnen in de nacht en na een aantal uren werd toch besloten dat jouw mama naar het ziekenhuis moest in Breda. Omdat daar duidelijk werd dat de bevalling echt was begonnen moest jouw mama naar een ziekenhuis in Utrecht worden gebracht. Na een paar dagen ben je overgebracht naar het ziekenhuis in Dordrecht en was je nu zelfs al van de ademondersteuning af! Ook groei je goed! Goed bezig, klein en dapper ventje!

Hopelijk gaat het snel helemaal de goede kant op en hoef je niet meer te lang in het ziekenhuis te blijven.

Liefs,

Tamara

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.