Sanne prematuur 26 weken WKZ

Sanne

Sanne prematuur 26 weken WKZ

Na 26 weken en 5 dagen werden wij op 21 januari de trotse ouders van Sanne! De bevalling was onverwacht en helaas niet meer te remmen. Gelukkig deed ons kleine meisje (800 gram) het vanaf het begin heel goed en gaat ze met kleine stapjes vooruit.

Fotografe Tineke kwam bij ons op bezoek op 6 maart. Wat fijn dat ze op haar vrije zondagmiddag voor ons foto’s wilde maken. En wat voor een foto’s! We zijn heel blij met deze mooie herinnering aan een bijzondere tijd.

********
De fotograaf:
Kleine Sanne heeft al een hele weg achter de rug. Na 6 wk WKZ Utrecht mocht zij naar het Antoniusziekenhuis te Nieuwegein. Inmiddels weegt ze al 1800 gram. Op naar de twee kilo! Voorzichtig gingen haar oogjes even open tijdens de reportage  en wat vond ze het buidelen bij papa fijn!
Nu maar zorgen dat de dipjes in haar ademhaling gauw verleden tijd worden en dan lekker leren drinken, zodat ze op een gegeven moment naar huis mag, naar haar broertje Jurre, die haar helaas nog niet in levende lijve heeft ontmoet omdat hij de waterpokken nog niet heeft gehad. Zet hem op Sanne!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.