Ryff & Jess prematuur geboren met 30 weken en 3 dagen, tweeling, Amstelland Amstelveen, sonde

Ryff & Jess


Ryff & Jess prematuur geboren met 30 weken en 3 dagen, tweeling, Amstelland Amstelveen, sonde

Als fotograaf is iedere fotoshoot bijzonder. Maar vandaag is toch een beetje extra speciaal: ik mag een tweeling op de foto zetten!

De twee mannen Ryff & Jess hebben ondertussen al een verhuizing achter de rug, maar zijn gelukkig nu stabiel. Ik word heel erg warm welkom geheten in het ziekenhuis. De verpleging is op de hoogte van de shoot en heeft zelfs een aparte kamer voor ons ingericht. Heel speciaal. De mannen hadden ook zin in de fotoshoot, want toevallig of niet, ze hadden allebei hun sonde eruit getrokken. Voor de mama’s extra speciaal om hun kleine vechtertjes voor het eerst zonder te kunnen zien.

Vandaag mochten ze voor het eerst bij elkaar in de wieg en wat was dat lief om te zien. Ze grepen echt elkaars handjes vast, alsof ze elkaar hadden gemist. Nadat ze er weer aan gewend waren om bij elkaar te liggen zag je ze gewoon rustiger worden. Wat een lieve kleine vechters. Ondanks de heftige start en de enorme rollercoaster kreeg ik vorige week het fantastische bericht dat ze het zo goed deden dat ze zelfs naar huis mochten!

Lieve Ryff & Jess, twee bijzondere namen, voor twee bijzondere jongens. Ik wens jullie heel veel kracht en liefde toe. Sterk maar goed aan, maar met zulke lieve mama’s heb ik er alle vertrouwen in dat dat helemaal goed gaat komen!

Liefs, Jessica

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.