Rutger prematuur geboren met 32 weken, weeenremmers, couveuse, knuffelen, flesvoeding, sonde

Rutger

Rutger prematuur geboren met 32 weken, weeenremmers, couveuse, knuffelen, flesvoeding, sonde

 
Acht weken voor de uitgerekende datum dacht Rutger dat het wel tijd was om geboren te worden. De mama van Rutger voelde zich tijdens het werken anders dan anders en ging toch even voor controle naar de verloskundige, die vertelde dat Rutger al in aantocht was en dit was voor zijn mama en papa een hele verrassing en ook wel een beetje schrikken. Nog even hebben ze in het ziekenhuis geprobeerd om de weeën te remmen, maar Rutger dacht daar heel anders over, na wat hobbels gaat het nu gelukkig goed met Rutger en ook met zijn mama.

Iets meer dan 4 weken na de bevalling ontmoet ik Rutger en zijn ouders, ze zijn al aardig vertrouwd met hun mooie zoontje. Rutger ligt dan al in een open couveuse en krijgt net zijn derde badje als ik aan kom, gelijk in de actie om wat mooie plaatjes te maken. Hij mag daarna heerlijk knuffelen met papa en mama en hij krijgt ook nog een flesje die hij in mum van tijd leeg heeft. Wanneer het tijd is om gedag te zeggen komt de verpleegkundige vertellen dat Rutger het zo goed doet dat hij van de monitor af mag, de blijdschap is groot.

Lieve Rutger, ga maar lekker door met goed groeien, dan kun je fijn mee naar huis met je trotse papa en mama. Ik wens jullie samen heel veel geluk toe!
Liefs,
Kim

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.