Mees prematuur geboren met 33 weken en 4 dagen, Bernhoven, borstvoeding, sonde

Mees

Mees prematuur geboren met 33 weken en 4 dagen, Bernhoven, borstvoeding, sonde

 
Op 4 juni 2019 heb ik afgesproken met de ouders van Mees voor de fotoshoot in Bernhoven in Uden. In de hal van het ziekenhuis ontmoet ik Debbie en Reinald om samen naar Mees te gaan. Onderweg kunnen we even een praatje maken over de onverwacht snelle geboorte van Mees. De kleine man is op 26 mei 2019 geboren met 33 weken en 4 dagen.

Boven aangekomen ligt Mees nog heerlijk te slapen in zijn wiegje. Omdat het bijna tijd is voor de voeding mag Mees eerst een mooi ander pakje aan. Zijn mama heeft er natuurlijk over nagedacht wat hem mooi zou staan. Samen gaan papa en mama aan de slag om Mees te verschonen en om te kleden. Het begint al aardig te wennen maar die mouwtjes blijft toch een gepriegel 😉 Lieve Mees laat alles rustig gebeuren en is super wakker. Helder houdt hij alles in de gaten. Zo kan ik al meteen wat foto’s maken waarop hij zijn oogjes wagenwijd open heeft. Tijdens alle activiteit blijft Debbie gezellig met Mees kletsen. Het is erg gezellig en Mees geniet zichtbaar van de stem van zijn moeder.

Eerst mag Mees oefenen met drinken aan de borst en na een aantal slokjes wordt hij gevoed via de sonde. Tevreden ligt hij lekker bij mama en daar is dan ook een brede glimlach op dat lieve snoetje. Die hebben we al vast! Na de voeding is papa aan de beurt voor knuffels en natuurlijk maken we ook wat foto’s van het hele gezinnetje. Na een uurtje zit de fotoshoot erop en mag Mees weer lekker in zijn bedje.

Lieve Debbie en Reinald, bedankt dat ik even mee mocht genieten van jullie kleine wondertje. Ik wens jullie veel geluk met Mees.
Liefs, Danny

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.