Roxy en Kate

Van de fotograaf:

Zondag 12 december 2021 mocht ik naar het CWZ in Nijmegen, voor twee prachtige kleine meisjes, genaamd Roxy & Kate. Mama had een goede zwangerschap en niets leek erop dat de dames vroeger zouden komen. Toch besloten Roxy en Kate onverwachts en heel snel ter wereld te komen bij 34+6 weken zwangerschap. Beide hadden een goede start en ook nu doen ze het nog steeds erg goed.

Toen ik aankwam in het ziekenhuis waren papa en mama net bijgepraat door de verpleegkundige. Roxy en Kate lagen heerlijk te slapen in hun wiegjes en de (gehaakte) Earlybirdjes kwamen precies op tijd, want de dames beginnen al steeds meer aan hun sonde te trekken.
Papa en mama gingen ze beide verschonen. Ze hadden de aankleedkussens naast elkaar gelegd, wat handig! Zo konden ze tegelijk de meisjes verzorgen en elkaar een helpende hand bieden, teamwork!
Nadat beide een schoon luiertje aan hadden gekregen en schone kleertjes, mochten ze lekker buidelen bij papa en mama. Niet veel later werd de voeding gebracht. Kate pakte goed haar flesje en liet zien dat ze al een mooi zuigreflex heeft met mooie rustpauzes ertussen.
Roxy was nog erg moe van haar vorige voeding, waarbij ze de volledige fles had opgedronken. Dat kost voor een prematuur nog erg veel energie en ze had dus nu ook niet de puf om weer uit een flesje te drinken. Wel even geprobeerd, maar besloten om de voeding toch via de sonde te doen.
Lieve Roxy en Kate, wat zijn jullie twee kanjertjes! Wat doen jullie het goed en wat zijn jullie papa en mama trots! Ze stralen!
Ik vond het erg leuk om jullie in deze periode vast te mogen leggen. Een spannend, maar ook een hele mooie en bijzondere tijd.
Ik wens jullie en jullie papa en mama heel veel geluk samen en vier elke mijlpaal!
Liefs,
Jolanda van Brenk
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.