Rose

Bericht van de fotograaf:

Ik krijg een aanvraag voor het MST Enschede waar kleine Rose ligt. De papa en mama van Rose wilden al een reportage toen Rose nog in Zwolle lag. Dit kon helaas niet door gaan, dus nu hebben ze een reportage in het MST aangevraagd. We hebben contact en kunnen op korte termijn een afspraak plannen. Helaas kan de reportage vanwege coronamaatregelen niet doorgaan. Al snel wordt Rose overgeplaatst naar het ZGT, waar ik gelukkig weer mag komen en kan de reportage kan eindelijk doorgaan!! En wat tref ik een leuk gezin. Papa, mama en kleine, dappere Rose. Wat heeft ze al veel meegemaakt en wat doet ze het goed!! Lieve Rose, wat ben je mooi en wat heb je lieve ouders! Hopelijk kunnen jullie snel samen gaan genieten thuis.

Warme groet, Anouk

Bericht van de ouders :

Geheel onverwachts werden wij op 12 januari 2022 trotse ouders van Rose. Na een zwangerschap zonder bijzonderheden braken die dag om 16.00u de vliezen en werden we met spoed over gebracht naar Zwolle. Rose had zoveel haast, dat de weeënremmers niet meer hielpen en om 22.35 uur was Rose er al.

Rose deed het in de eerste instantie super, maar werd na 4 dagen ziek. Een bacteriële infectie maakte het even heel spannend, maar gelukkig knapte Rose redelijk snel weer op en sindsdien doet ze het super. Na 3 weken NICU Isala en bijna 2 weken MST is Rose nu in het ZGT in Almelo. Het laatste stukje ziekenhuis voordat ze mee naar huis mag.

We zijn Stichting Earlybirds, en in het bijzonder fotograaf Anouk Masselink, enorm dankbaar dat we deze prachtige herinnering hebben gekregen aan deze turbulente tijd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.