Rosalynn

 

Van de ouders:

Wie o wie had dit nog verwacht, ons wondertje na 12 jaar ziekenhuis in ziekenhuis uit, ivf, icsi, iui en al die andere hormoonbehandelingen…

Na een zwangerschap van 32,4 weken kreeg mama een zwangerschapsvergiftiging. Woensdag meldde mama zich in het ziekenhuis. Vrijdag kreeg mama een ballonnetje geplaatst en zaterdag werden de vliezen gebroken en kreeg mama weeënopwekkers. Helaas gingen mama en Rosalynn zo hard achteruit dat dit een spoed keizersnede werd.. en daar was je dan: om 17:44u met een gewicht van 2136 gram.. best groot voor jouw leeftijd… alles ging super goed! Het was een snelle afhandeling van de zwangerschap maar o wat zijn wij gelukkig en blij dat je alles zo goed doet. Na een dag ging je al van de zuurstof af. Elke dag als mama en papa kwamen had je weer een stap gezet en nu zijn we 23 dagen verder en heb je nog 3 dipjes in de afgelopen 24 uur gehad, als die weg zijn mag je eindelijk mee naar huis en kunnen we genieten van onze wonder, onze geweldige dochter!! Gelukkig hebben we een geweldige fotoshoot gehad van Stichting Earlybirds. Na een verzetting van de afspraak door corona hebben we deze zondag toch mogen meemaken. Wat geweldig en wat zijn de foto’s geweldig.

Van de fotograaf:

Op zondag 27 maart 2022 stap ik ‘s ochtends om 9.00u al het ziekenhuis binnen. Gelukkig kan de shoot doorgaan! Hij stond eigenlijk gepland voor maandag 21 maart, maar helaas gooide corona roet in het eten en moesten we de shoot verzetten. En ouders hadden al zoveel gemist in deze zwangerschap, de 3D echo, de gipsbuik, dus ze keken heel erg naar deze shoot uit. Gelukkig werd verder niemand ziek in huis en kon de shoot op zondag wel door gaan! Op de kamer tref ik een klein, slapend meisje. Wat lag ze heerlijk tevreden in haar wiegje! Na een paar pogingen om haar wakker te krijgen, ging ze heerlijk in bad. Ook daar genoot ze zichtbaar van. En wat was ze wakker en keek ze alert naar haar papa en mama!! Prachtig om vast te leggen. Na het badje kreeg ze de fles, waarna ze lekker in slaap viel bij haar mama. Lieve Rosalynn, wat ben je een heerlijk tevreden meisje, hopelijk ben je snel van die dipjes af en mag je lekker met mama en papa mee naar huis!!

Lieve groet, Anouk

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.