Jip

 

Van de fotograaf:

Ik mocht voor een reportage naar het Amphia ziekenhuis in Breda. Daar ontmoette ik Jip en zijn ouders. Jip werd geheel onverwachts geboren met 27 weken en 5 dagen. Op moment van de fotoreportage is hij 32 weken. Wat een prachtig jongetje is hij, en wat een doorzetter!  Nadat Jip zijn voeding heeft gehad was het tijd om te buidelen. Heerlijk warm bij mama. Lieve Jip, ik wens jou en je papa en mama alle geluk, liefde en gezondheid toe!

Van de ouders van Jip:

Na een onbezorgde zwangerschap werd ik met 27 weken doorverwezen naar de huisartsenpost vanwege bloedverlies en een mogelijke blaasontsteking. Helaas bleek na een nacht opname dat mijn vliezen waren gebroken. Ik werd overgeplaatst naar het Sophia kinderziekenhuis waar ik vooral bedrust moest houden. Op 23 februari begon de bevalling echter door te zetten en werd onze kleine man Jip geboren, met 27 weken en 5 dagen. Op 11 maart is Jip overgeplaatst naar het Amphia ziekenhuis in Breda, we hopen dat hij eind mei mee naar huis mag. Jip is een sterke jongen en doet het naar omstandigheden (die bij het prematuur zijn horen) goed.

Op 25 maart is Gerianne foto’s komen maken van Jip vanuit Earlybirds. Een prachtige ervaring met schitterende foto’s!

Het is een absurde en spannende rollercoaster waarin wij zijn beland en iedere dag is spannend hoe Jip het doet, maar de prachtige foto reportage zorgt er zeker voor dat we deze tijd een plekje kunnen geven.

Roy en Hilleen

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.