Rosalie en Charlotte prematuur 34 weken groeiachterstand tweeling spoedkeizersnede

Rosalie & Charlotte

Rosalie en Charlotte prematuur 34 weken groeiachterstand tweeling spoedkeizersnede

Al vaker heb ik tweelingen voor de lens gehad, maar dit was de eerste keer voor Earlybirds. Voor deze ouders, die voor de eerste keer papa en mama worden, is het niet niks een tweeling.

Tijdens de reportage mocht 1 van de meisjes in bad. We hebben heerlijk de tijd genomen en we konden zelfs een foto maken met de meisjes samen! Het goede nieuws dat de meisjes allebei naar huis mochten hebben ouders met mij gedeeld, wat ik altijd erg waardeer, als je als fotograaf nog een berichtje krijgt! Veel geluk, gezondheid en liefde samen.

Annemarie Andriessen

******************

De ouders:

Het is 4 mei 2016 als ik met 32 weken en 5 dagen opgenomen wordt in het ziekenhuis omdat een van onze tweeling een groeiachterstand heeft opgelopen. Ze willen daarom beide dames goed in de gaten houden en dus krijg ik 2 keer per dag een hartfilmpje en injecties om de longen te laten rijpen mochten de dames te vroeg komen.

Op 2e Pinksterdag, 16 mei 2016, om 02.30 uur breken dan toch mijn vliezen. Ik ben dan 34 weken en 3 dagen en het is afwachten wanneer de bevalling op gang komt. Dan weten we al wel zeker dat het een keizersnede wordt. Het duurt tot de avond voordat de weeën echt beginnen en we toch nog met spoed naar de OK gaan voor een keizersnede.  Om 21.04 uur wordt Rosalie geboren en 2 minuten later haar zus Charlotte.

Gelukkig gaat het met beide dames goed, het is wachten tot ze uit de couveuse mogen, van de monitor af mogen en zelf hun flesjes op drinken.

Op 30 mei 2016 komt de fotograaf, Annemarie, van Earlybirds langs. De reportage van Earlybirds was ontzettend leuk om mee te maken. Wij gingen net als altijd lekker op ons gemak de verzorging van de kids doen. De fotograaf nam overal de tijd voor en er hing een erg ontspannen sfeer. We kijken nog steeds met veel plezier naar de foto’s die gemaakt zijn, het is een heel mooi aandenken aan de mooie, drukke en hectische periode.

Op 1 juni 2016 mocht Charlotte naar huis en op 9 juni 2016 mocht Rosalie gelukkig ook naar huis.

Nogmaals super bedankt voor de mooie fotoreportage!

Veel liefs, Carlijn en Johan

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.