Olivia prematuur 30 weken zwangerschapsvergiftiging

Olivia

Olivia prematuur 30 weken zwangerschapsvergiftiging

Na amper 30 weken zwangerschap was het al zover… Olivia werd geboren. Helaas gooide een zwangerschapsvergiftiging roet in het eten, waardoor Olivia veel te vroeg op de wereld kwam. Gelukkig gaat het met haar en haar moeder nu heel erg goed.

En ook tijdens de fotoreportage deed Olivia het super! Eerst werd ze, zoals het bij een echt model hoort, door de lieve verpleegsters helemaal opgetut met nieuwe pleisters en plakkertjes. Daarna ging het als vanzelf. Een mooi, klein, maar zo tevreden meisje. Of het nou verschonen of wegen was, ze liet alles over zich heen komen, alsof ze wist dat ze daarna lekker mocht slapen bij papa en mama! Tijdens de fotoreportage lag Olivia nog in de couveuse, maar nu ligt ze al in een wiegje en is ze naar de medium care verhuisd. Weer een stapje richting het moment dat ze naar huis mag!

Beste Melanie en Dennis, ik vond het super om jullie zo met Olivia te zien. Toen ik tijdens de reportage met jullie praatte zou ik bijna vergeten wat voor een zware periode jullie al achter de rug hebben. Erg mooi om te zien hoe jullie kunnen genieten en de rust die dit Olivia brengt. Nu maar hopen dat ze snel mee naar huis mag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.