Ronja & Bren prematuur geboren met 31 weken, tweeling, OLVG, sondevoeding, couveuse

Ronja & Bren

Ronja & Bren prematuur geboren met 31 weken, tweeling, OLVG, sondevoeding, couveuse
Vrijdag 21 april mocht ik naar het OLVG Oost in Amsterdam om de 34 weken oude Ronja en Bren te fotograferen. Mijn eerste tweeling voor Earlybirds, extra speciaal dus!

Ronja en Bren zijn met 31 weken geboren, maar wel op twee verschillende dagen! Ronja bewees dat meisjes toch echt altijd iets sneller zijn J en kwam op 28 maart op de wereld en haar broertje Bren op 29 maart. Na een hele zware tijd in het VU mocht Bren na een paar weken als eerste naar het OLVG Oost, waarna zijn zusje gelukkig snel volgde. Ronja en Bren grepen allebei veel naar de slangetjes van de sonde en optie flow waardoor de verpleegster ze de earlybirdjes liet zien. Deze hebben ze nu met veel plezier in de couveuse liggen. Door de earlybirdjes kwamen de ouders in contact met onze stichting en besloten ze een reportage aan te vragen. Erg leuk om te horen!

Tijdens de reportage mocht Ronja lekker in bad en Bren mocht heerlijk bij mamma aan de borst drinken. Zowel Ronja als Bren konden al kleine beetjes uit de borst drinken, ontzettend knap met 34 weken!

Inmiddels zijn Ronja en Bren goed aangesterkt en zijn ze heerlijk thuis. Heel veel geluk en vooral een hele mooie gezonde toekomst gewenst!
Liefs,
Gonda

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.