Ricky

Ricky

Op dinsdag 30 september ging ik naar het Zaans Medisch Centrum om daar de prachtige Ricky te mogen fotograferen. Ze was die dag precies twee weken oud, nadat moeder Danielle na 33 weken zwangerschap beviel.
Een zwangerschap die niet bepaald prettig verliep: in verband met zeer regelmatige bloedingen moest moeder bijna wekelijks een echo laten maken. Er werd geen oorzaak voor de bloedingen gevonden, maar moeder maakte zich uiteraard veel zorgen. Vanaf week 29 ging het eindelijk beter en werd het allemaal wat rustiger. Moeder hoopte op nog lekker 13 weken genieten van haar zwangerschap, gezien haar andere kinderen ook pas met 42 weken werden geboren… Dit genieten duurde dus wat korter, want met 33 weken kondigde Ricky zich plotseling aan! Lag ze tot vlak voor de bevalling nog helemaal goed, ineens bleek ze overdwars te liggen en dus moest worden overgegaan tot een keizersnede. Er bleek ook nog een flinke knoop in de navelstreng te zitten.
Ondanks een gecompliceerde zwangerschap en bevalling, doet Ricky het vanaf het begin af aan gelukkig heel erg goed! Moeder praat niet voor niks vol liefde over “ons wondertje”.
Ricky moet nog een klein beetje aansterken en dan zal het waarschijnlijk niet heel lang meer duren totdat dit lieve meisje lekker naar huis mag!

Danielle, ik wens jullie heel veel geluk, gezondheid en plezier met zijn allen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.