Rens prematuur geboren met 32 weken en 4 dagen, Laurentius ziekenhuis, weeenremmers, semi-spoedkeizersnede, borstvoeding, sonde

Rens


Rens prematuur geboren met 32 weken en 4 dagen, Laurentius ziekenhuis, weeenremmers, semi-spoedkeizersnede, borstvoeding, sonde

Fotografe:

Dit is kleine Rens. Ik mocht hem fotograferen op zondag 20 januari 2019 in het Laurentius ziekenhuis van Roermond, samen met zijn mama en papa. Na een fijne zwangerschap zonder complicaties werd zijn mama opgenomen in het ziekenhuis van Roermond vanwege een bloeding. Tijdens de behandeling met weeënremmende middelen ging uiteindelijk de conditie van Rens achteruit. Hierop volgde een semi-spoedkeizersnede na 32 weken + 4 dagen zwangerschap. Uiteindelijk bleek tijdens de keizersnede dat de placenta voor een deel los zat.

Tijdens de reportage mocht Rens heerlijk in badje en wat heeft hij genoten. Hierna nog borstvoeding aan de borst van mama, in rust en vol sfeer. Ook voor mij altijd heel bijzonder om hierbij aanwezig te mogen zijn. Kleine sterke Rens deed dit zo goed dat hij hierna nog maar een klein beetje sondevoeding van papa nodig had.

Een prachtig en liefdevol gezin heb ik weer mogen ontmoeten. Mogen de beelden een mooie herinnering voor hun zijn. Ik wens jullie drietjes alle geluk van de wereld!

Een warme groet van Ines van Megen-Thijssen.

———————–

Mama:

Het nieuwe jaar begon voor ons onrustig. Na een licht verhoogde bloeddruk en een week later gevolgd door een bloeding werd ik op 7 januari opgenomen. Na twee onzekere dagen werd dan toch vrij plotseling op 9 januari besloten om ons zoontje te halen. Alles ging opeens in een razend snel tempo. Ik was nog niet begonnen aan mijn zwangerschapsverlof, en opeens was ik al mama van ons mooie maar nog kleine zoontje Rens. Gelukkig gaat het goed met Rens en heeft hij weinig hulp nodig. We zijn super trots op ons knappe kereltje!

De fotosessie was voor ons een mooi en bijzonder moment om samen als nieuw gezinnetje bezig te zijn. Er was een ontspannen sfeer en de foto’s zijn een mooie herinnering aan deze periode voor later! Ines bedankt voor uw tijd en de mooie herinneringen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.