Pip

Dit is Pip, geboren bij een zwangerschap van 35 weken. Haar moeder had een zwangerschapsvergiftiging en Pip kreeg hierdoor niet genoeg voedingsstoffen meer. Toen ik haar fotografeerde was ze 1,5 week oud en in die tijd heeft ze het erg goed gedaan. Ze had geen sonde nodig na de geboorte en lag niet meer in de couveuse toen ik daar binnenkwam.
De ouders hadden van de verpleging over Stichting Earlybirds gehoord en wilde heel graag een shoot, alleen gooide een MRSA uitbraak op de couveuse afdeling bijna roet in het eten. Ze mochten bijna naar huis voordat ze weer mensen op de afdeling mochten uitnodigen. Gelukkig kon ik de fotoshoot nog net op tijd voor hun verzorgen. Pip lag lekker te slapen in haar bedje. Ze had net een voeding gehad dus het leven was geweldig vond ze. Maar het kon nog beter, lekker buidelen met papa en mama! Huid op huid is voor een kleintje erg ontspannend en niet alleen voor baby’s, ook de ouders genieten van het buidelen. Zo’n klein ontspannen jong mensje slapend op je borst is natuurlijk heerlijk. Bij het JBZ hebben ze voor de ouders ook een buideldoek, een doek met veel stretch die je om je naakte bovenlijf aantrek en waar je dan het hummeltje in luier onderschuift. Lekker stevig tegen het lichaam aan. Pip heeft samen met haar ouders genoten van het buidelen en mocht zo tot de volgende voeding bij haar moeder blijven liggen.
De ouders waren heel dankbaar dat ik de shoot zo snel voor hun kon doen. Fijn, want ik geef ze graag deze herinnering mee. Ik wens ze thuis nog vele fijne buidel-tijden en geluk samen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.