Otis prematuur geboren met 27 weken en 5 dagen, couveuse, buidelen

Otis


Otis prematuur geboren met 27 weken en 5 dagen, couveuse, buidelen

Door de fotograaf:

Op dinsdag 14 mei mocht ik op pad voor Stichting Earlybirds. Deze keer voor mij een heel bijzondere opdracht. De kleine Otis, geboren met 27 weken en 5 dagen zwangerschap is namelijk het zoontje van Laura en Nick, onze buren. Het was zo spannend toen Otis geboren werd, veel vroeger dan verwacht. De eerste tijd verbleven Otis en zijn ouders in Veldhoven. Daar werd al een reportage door Earlybirds aangevraagd. Maar omdat deze nog te belastend was voor de kleine Otis werd de fotoshoot uitgesteld. Op 24 april verhuisde Otis al een beetje dichterbij naar Den Bosch en daar mocht ik dus zijn eerste fotoreportage maken.

Wat heeft Otis het goed gedaan tijdens de foto momentjes. Eerst even wennen aan het licht, nog veilig in de couveuse. De eerste foto’s maakten we dan ook nog in zijn eigen knusse nestje. Na een klein half uurtje mocht Otis lekker komen buidelen bij mama terwijl papa hem zijn medicijnen gaf. Otis heeft het druk met zijn handjes en wil heel af en toe even door één oogje turen. Zijn mooie grote ogen houdt hij voor de foto nog dicht. Tijdens het knuffelen met mama maken we al een paar dierbare plaatjes. Natuurlijk mag de kleine man ook nog met papa en mama samen op de foto. Daarvoor gebruiken we het ‘ruilmoment’. Want papa wil ook graag nog met zijn zoon knuffelen. Otis geniet er zichtbaar van op zijn stoere papa te mogen liggen. Toegedekt met een echte jongensdoek. Wat lief om ze zo samen te zien.

Aan het eind van het foto uurtje gaat Otis weer lekker terug in de couveuse en daar maken we nog een paar close up foto’s van zijn mooie lange vingertjes en ieniemienie voetjes. Wat zal het bijzonder zijn om dit mannetje over een paar jaartjes door onze straat te zien rennen!

Lieve Nick en Laura, veel geluk voor jullie prachtige zoontje en hopelijk tot over een aantal weekjes. Bedankt dat ik voor jullie deze reportage mocht maken.
Liefs, Danny

———————

Dankjewel voor de leuke shoot, laagdrempelig en gezellig. Prachtige foto’s hebben we al gezien!
Liefs Laura

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.