Otis & Foss

Van de ouders

Wat zijn we blij met de foto’s die Kim van onze jongens en ons als gezin heeft gemaakt. Het is ontzettend waardevol om met deze reportage later terug te kunnen kijken op deze intense periode in het ziekenhuis. Je maakt zoveel mee, wordt geleefd en de zorgen om je kinderen zijn overheersend. Tijdens deze middag konden we ook vooral even genieten met en van elkaar. Dankzij Early Birds en Kim hebben we hier nu ook een mooie herinnering aan.

Bernd, Jessica, Loïs, Otis & Foss

Van de fotograaf
Zaterdag 23 september ontmoette ik Bernd en Jessica, de ouders van Loïs, Otis en Foss in het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn.

Otis en Foss zijn met 30 weken geboren. Tijdens de reportage zijn de jongens bijna 6 weken oud.
Met 28 weken werd Jessica opgenomen en er werd toen al verteld dat ze zich konden voorbereiden op een mogelijke vroeggeboorte van de tweeling. Na een paar dagen mocht Jessica toch weer naar huis, maar na 30 weken en 1 dag braken de vliezen alsnog. De bevalling vond plaats in Apeldoorn, maar vanwege de termijn van de jongens moesten ze direct met de ambulance naar het WKZ in Utrecht. Eigenlijk ging het vanaf het begin (met een beetje hulp) heel goed met Otis en Foss. Na 2 weken op de high care, mocht het gezin terug naar de medium care in het ziekenhuis in Apeldoorn. Dat was extra fijn, want grote zus Loïs kon dan ook vaker op bezoek komen.
Inmiddels zijn de jongens al een kilo aangekomen en heeft Loïs zich ontpopt tot een zorgzame en lieve grote zus die haar ouders maar al te graag helpt.

Lieve familie, wat zijn jullie een mooi en fijn gezin met z’n vijven. Hopelijk mogen de jongens gauw naar huis! Heel veel geluk samen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.