Odin prematuur geboren met 33 weken, gebroeken vliezen, longrijping, Meander, couveuse, buidelen

Odin

Odin prematuur geboren met 33 weken, gebroeken vliezen, longrijping, Meander, couveuse, buidelen

 
Door de mama van Odin:

Lieve Odin,
Mama ligt in het ziekenhuis, haar vliezen zijn gebroken. Vlug geven ze injecties om jouw longetjes te laten rijpen, zodat als je bedenkt toch te komen, je een betere start kunt maken. Een paar dagen later begint het bij mama toch te rommelen en daar ben je dan met 33 weken, wel te vroeg.

Alles zit erop en eraan, 10 teentjes en 10 vingertjes en een mooie bos haar. Wat zijn we blij met jou en trots op jou lieve kleine man. Groei en drink maar goed, dan nemen we je snel mee naar huis, waar je zussen, familie en vriendjes op je wachten. Love you.

————————-

Door de fotograaf:

Zaterdag 29 februari 2020: de fotoreportage van Odin! Odin is met 33 weken geboren in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

Papa haalt me op in de gang van het ziekenhuis. Als ik binnenkom, is Odin nog in diepe rust. Ik praat wat met papa en mama en maak wat foto’s van Odin in de couveuse. Wat is hij lief en mooi! Als papa het kleedje van de couveuse afhaalt en de verpleegkundige de couveuse opent, komt er wat beweging in de couveuse! Papa haalt Odin uit de couveuse en papa en mama verzorgen Odin op het aankleedkussen. Odin maakt wat geluidjes en papa en mama genieten van het moment. Daarna mag Odin buidelen bij mama en bij papa! Wat een mooie momenten! Odin houdt regelmatig een oogje in het zeil!

Heel erg bedankt dat ik jullie liefde voor Odin vast mocht leggen! Gelukkig zijn jullie inmiddels thuis! Ik wens jullie samen met jullie kinderen veel geluk en liefde!
Liefs Lydia

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.