Amy & Luca prematuur geboren met 33 weken, tweeling, sonde, badderen

Amy & Luca

Amy & Luca prematuur geboren met 33 weken, tweeling, sonde, badderen

 
Van de ouders:

Week 33 van mijn zwangerschap zijn onze kleintjes geboren. Wat was het spannend om je eraan over te geven dat je toch echt gaat bevallen. Ik moest nog minstens 4 weken?! Gaan ze het wel redden? Hoe komen ze ter wereld? Hoe klein zullen ze zijn? Alles gaat door je hoofd, zelfs een licht schuldgevoel.

Daar waren jullie dan. Twee prachtige kleine mini mensjes. Ja, jullie moesten aan de snoertjes, draadjes, monitoren en noem zo alle dingen maar op. Dit was zo ontzettend heftig om te zien, maar wat waren jullie prachtig. Zo blij dat ik in contact ben gekomen met Danielle van Stichting Earlybirds, die deze geweldige foto’s van onze ‘speciale’ kindjes hebben gemaakt. We zijn jullie ontzettend dankbaar dat wij deze herinnering dankzij jullie bij ons mogen dragen. Hoe heftig het af en toe ook is geweest.

1000 maal dank!

Liefs Robbert, Cheryl, Luca & Amy.

———————

Van de fotograaf:

Lieve Amy & Luca en jullie ouders, wat een prachtig gezinnetje vormen jullie zo met z’n viertjes! Een weekje na de reportage mochten jullie al naar huis, fijn! Geniet van elkaar en heel veel geluk voor jullie gewenst!

Liefs, Daniëlle

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.