Nora & Anna

Nora-Anna

 

Op 13-11 ging ik naar het Langeland Ziekenhuis in Zoetermeer voor een reportage met Nora & Anna, mijn eerste meisjestweeling. Nora & Anna zijn een eeneiige tweeling geboren met 33.6 weken. Maar wat doen ze het goed! Het zijn 2 prachtige meiden die dezelfde lieve geluidjes maken. Het lijkt wel of ze samen zingen. Zo lief! Vandaag mochten ze ook even samen in bad. Hoe gezellig is dat. Anna had die morgen haar sonde er zelf uitgetrokken. Maar dat was geen probleem. Het drinken ging perfect. Ook Nora had geen moeite met haar flesje. Na mijn reportage is alles heel snel gegaan en inmiddels zijn de meiden lekker thuis. Geniet met zijn viertjes! Liefs, Evelyne

***********************

De ouders:

Op 22 oktober ging ik niets vermoedend nog op de fiets voor controle naar de gynaecoloog. Omdat de arts verandering in mijn baarmoederhals zag moest ik die nacht in het ziekenhuis blijven. De volgende ochtend braken spontaan mijn vliezen al, vanaf dat moment is alles heel snel gegaan. ‘s Middags zijn wij de trotse ouders van Nora en Anna geworden. Doordat ze ruim 6 weken te vroeg geboren zijn moesten ze nog 3,5 weken in het ziekenhuis blijven. Zo kwamen wij in contact met Earlybirds en al snel hadden we een afspraak voor een fotoreportage.

Geweldig met hoe veel passie de fotograaf de foto’s heeft gemaakt. Voor ons een prachtige reportage om terug te kijken op een bijzondere tijd. Gelukkig mochten de meiden 3 dagen na de fotoreportage naar huis en kunnen we met zijn 4-en nu echt gaan genieten van ons nieuwe gezin. Evelyne heel erg bedankt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.