Noelle prematuur geboren met 33 weken en 4 dagen, ziekenhuis, onverwachts, kadootje

Noëlle

Noelle prematuur geboren met 33 weken en 4 dagen, ziekenhuis, onverwachts, kadootje

 
Wat een bijzondere start voor dit nieuwe gezinnetje. Het zal je maar gebeuren! Op maandag 3 juni was deze mama nietsvermoedend aan het werk toen zij ineens last kreeg van heftige bloedingen. Na onderzoek door een arts kreeg zij te horen dat ze zwanger was… al 33 weken!

Veel tijd om aan het idee te wennen was er niet, want op vrijdag 7 juni is Noëlle al geboren. Een klein, fijn meisje dat het gelukkig vanaf het begin al heel goed doet. En de kersverse papa en mama? Die doen het ook heel goed! Ondanks de heftige emotionele achtbaan waarin zij zijn beland kun je aan alles merken dat dit meisje weliswaar onverwacht maar super welkom is.

Tijdens het verblijf in het ziekenhuis is er hard gewerkt om thuis een babykamertje klaar te maken. Maar goed ook, want inmiddels is Noëlle fijn met haar papa en mama mee naar huis.

7 antwoorden
 1. Anita
  Anita zegt:

  Wat een prachtig kindje.
  Gefeliciteerd met jullie bijzondere verassing. Dat Noëlle maar veel vreugde mag brengen in jullie leven!

  Beantwoorden
 2. Peter smetsers
  Peter smetsers zegt:

  als ouders van Samantha en Opa en Oma van onze knappe kleindochter noëlle….wij zijn super blij met onze kleindochter het was wel een verrassing maar super leuk…..noëlle wordt door haar papa en mama heel liefdevol verzorgt wij zijn heel trost op Samantha en Cornal je moet er wel klaar voor zijn ….jullie doen het super

  Beantwoorden
 3. Smetsers stefke
  Smetsers stefke zegt:

  Wat een wondertje dit onverwachte achternichtje ! Heel trots op jullie. Veel geluk samen en ik mag haar eindelijk komen bewonderen in September. Liéfs van nicht uit Frankrijk. Stefke

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.