Sifra prematuur geboren met 35 weken en 4 dagen, groeiachterstand, WKZ, gebroken vliezen, borstvoeding, sonde

Sifra

Sifra prematuur geboren met 35 weken en 4 dagen, groeiachterstand, WKZ, gebroken vliezen, borstvoeding, sonde

 
Van de ouders van Sifra:

Na de 20 weken echo kregen we te horen dat je niet zo heel groot zou zijn. We zouden extra groeiecho’s krijgen met 30 en 34 weken. Rond de 30 weken kreeg ik de eerste echo en hier werd een groeiachterstand gezien, reden om me door te verwijzen. De gynaecoloog zag precies hetzelfde. Het buikje lag 5 weken achter op groei. We zijn nog in het WKZ geweest voor een uitgebreide echo! Je groeide wel verder gelukkig, maar op je eigen groeilijn.

Rond de 33 weken kreeg ik klachten en gaf de gynaecoloog aan dat het waarschijnlijk niet heel lang meer zou duren voor de bevalling zou gaan beginnen. Met 35,2 weken braken mijn vliezen spontaan en met 35,4 weken is ons meisje Sifra geboren met een gewicht van 1758 gram. Gelukkig een hele goede start gemaakt. Er is nog niet bekend wanneer ons meisje naar huis mag.

Tess kwam namens Earlybirds foto’s maken, een hele leuke en ontspannen sessie. Wat fijn dat dit zo kan en we zo mooie herinneringen hebben en krijgen.

——————————-

Van de fotograaf:

Op 22 juni mocht ik foto’s maken van Sifra en haar mama Els. Om 9 uur hadden we afgesproken in het ziekenhuis in Tiel. Na even kennisgemaakt te hebben was het tijd voor de borstvoeding. Sifra dronk goed bij haar mama maar was ook nog wel een beetje moe dus de laatste 5 ml kreeg ze via de sonde. Sifra was heel relaxed en keek soms recht in de camera. Zo bijzonder! Na het voedingsmomentje was er tijd om te knuffelen.

Vijf dagen na de reportage kreeg ik een appje van mama dat Sifra mee naar huis mocht naar papa, haar grote broer en zus. Wat fijn nieuws! Lieve Els en Sander, ik wens jullie alle geluk toe met jullie prachtige drie kinderen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.