Noah prematuur geboren met 34 weken, MMC Veldhoven, spoedkeizersnede, HELLP syndroom, NICU, sonde

Noah


Noah prematuur geboren met 34 weken, MMC Veldhoven, spoedkeizersnede, HELLP syndroom, NICU, sonde

Ik mocht in de herfstvakantie bij Noah op bezoek in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.

Noah is met een spoedkeizersnede geboren na een zwangerschap van 34 weken nadat bij mama het HELLP syndroom was geconstateerd. Een heftige start voor dit lieve gezinnetje. Noah heeft langer dan verwacht op de NICU gelegen en de hele tijd heeft mama bij hem gelogeerd. Sinds zijn verhuizing naar de medium care heeft Noah goede stappen vooruit gezet. Het is nu vooral belangrijk dat hij goed leert drinken zodat hij de sonde niet meer nodig heeft.

De trotse grote zus heeft een lief earlybirdje voor Noah uitgekozen en voor zichzelf een mooi roze brusje. Wat was ze toch lief voor haar kleine broertje, ze hielp mama heel goed met het verschonen van de luier. En wat straalde ze met Noah op schoot. De kleine man kreeg heel veel zachte kusjes, knuffeltjes en aaitjes. Zo lief om te zien.

Lieve Noah, groei maar goed! Hopelijk lukt het je snel om genoeg zelf te drinken zodat je lekker mee naar huis mag. Ik wens je het allerbeste, samen met je papa, mama en grote zus!

Veel liefs, Karin

—————

Van de ouders:

Op zondag werd ik ziek, op maandag met de ambulance naar het ziekenhuis waar enkele uren later Noah is geboren met een spoedkeizersnede ivm HELLP syndroom. Met 34 weken nog veel te vroeg, hij had wat opstart problemen en had adem ondersteuning nodig. Hij heeft 9 dagen op de NICU doorgebracht en daarna nog 13 dagen op medium care. Gelukkig mochten we een week na de fotoshoot naar huis.

Nu zijn we 2 dagen thuis en begint het genieten. Karin en Stichting Earlybirds ontzettend bedankt voor de mooie foto’s tijdens deze toch wel spannende periode. Het is erg fijn om toch een mooie herinnering te hebben aan deze ziekenhuis periode en ook de eerste foto’s van ons als gezin en Emma als grote zus zijn enorm dierbaar.

Liefs Nick, Edith, Emma & Noah

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.