Livy prematuur geboren met 33 weken en 3 dagen, pre-eclampsie, keizersnede, couveuse, Elkerliek Helmond

Livy


Livy prematuur geboren met 33 weken en 3 dagen, pre-eclampsie, keizersnede, couveuse, Elkerliek Helmond

Lieve Livy,

Daar was je dan! Mama werd woensdag 3 oktober opgenomen in het ziekenhuis met ernstige pre-eclampsie, iets waarvan we nog nooit hadden gehoord.

Zaterdag 6 oktober werd door de gynaecoloog in overleg besloten dat je met een keizersnede moest worden gehaald. Dat was schrikken! We wisten van onze zwangerschap maar dit was wel ineens snel en 6,5 week te vroeg.

Je bent nu inmiddels ruim 3 weken oud maar wat doe je het goed! Geboren met een gewicht van 1940 gram, in de couveuse… Nu 3 weken later een gewicht van 2450 gram en zonder draden enzo!! Wel heb je nog een beetje last van verkoudheid, waardoor zelfstandig eten nog niet wil lukken, maar dat komt zeker goed! Hopelijk kunnen we snel thuis gaan genieten!

Wil even een compliment maken naar alle medewerkers van het centrum geboorte en gezin in Helmond van het Elkerliek ziekenhuis, die ons overal in helpen en altijd klaar voor ons staan!

Mieke bedankt voor de Earlybirds-shoot !! Je bent een fijn mens, en door je ervaring met premature-kindjes, vonden wij het heel fijn om dit met jou te doen!

Liefs,
Wouter, Yvon en Livy

—————————-

Door de fotografe:

Lieve Yvon, Wouter en Livy,

Jullie hebben een heftige tijd achter de rug. Gelukkig is jullie kleine meisje een super vechtertje, zij komt er wel! Ik hoop dat jullie snel naar huis mogen en samen kunnen genieten van de komende tijd.

Heb het goed samen.
liefs, Mieke.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.