Luca prematuur geboren met 33 weken, wiegje, borstvoeding, neussonde

Luca


Luca prematuur geboren met 33 weken, wiegje, borstvoeding, neussonde

Ik krijg weer een oproep van EB voor het fotograferen van een klein mannetje. Het blijkt een heel erg mooi ventje welke is geboren met 33 weken, als ik kom is hij 35 weken oud. Hij heeft een prachtig mooie volle bos haar en een mooi fijn snoetje. Hij doet het geweldig. Hij ligt in een gewoon wiegje en heeft af en toe nog wel wat dipjes en kan nog niet alles drinken bij zijn mama en daarom zal hij nog even moeten blijven in het ziekenhuis.

Zowel papa, mama als grote zus zijn er als ik kom. Ook grote zus is te vroeg geboren, met 30 weken. Dus voor de papa en mama is het geen onbekend terrein en zijn ze er heel relaxed onder. Zijn zus vindt het allemaal reuze interessant, haar broertje wat daar maar ligt, slaapt en wat eet. Als hij in bad gaat komt ze wat los en gaat ze op haar manier helpen en spettert wat in het water. Ook geeft ze mama een luier aan wanneer dat nodig is.

Papa en zus gaan naar huis, het is genoeg geweest voor haar. Dan krijgt de kleine man lekker de borst bij zijn mama en drinkt er in eerste instantie op los. Daarna is hij toch te moe van het badderen, wegen, aan- en uitkleden en valt in slaap. Een schone luier blijkt weer nodig en na de schone luier krijgt de kleine man de rest van de voeding via zijn neussonde. Hij ligt daarbij heerlijk te slapen.

Ik neem afscheid van de lieve mama en het prachtige ventje en wens ze alle geluk van de wereld en hoop dat de kleine man heel gauw in zijn eigen bedje thuis kan slapen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.