Noah

Noah

Zusje Lieke:

Op donderdag 24 augustus mocht mama naar het ziekenhuis voor een controle bij de gyneacoloog, maar tot papa en mama’s schrik mocht mama niet meer naar huis. Mama was namelijk kortademig en de gyneacoloog vertrouwde dat niet, omdat mama tijdens de zwangerschap van je grote zus Lieke een zwangerschapsvergiftiging heeft gehad. Er zijn toen allemaal onderzoeken gedaan en gelukkig bleek telkens dat het goed met je ging. Een week lang ging het goed met mama, maar mama mocht toch niet naar huis van de gyneacoloog. De eiwitten in mama’s urine was namelijk telkens te hoog, de gyneacoloog was bang dat mama weer last had van een zwangerschapsvergiftiging.

Uiteindelijk ging het donderdag 31 augustus ineens heel slecht met mama en is mama met spoed overgeplaatst naar het Sophia kinderziekenhuis. Daar ben jij, lieve sterke Noah, op 1 september door middel van een keizersnede geboren om 00.20 uur. Daar was je dan, 10 weken te vroeg, maar zo onwijs trots op je.

Na een weekje op de intensive care van het Sophia kinderziekenhuis mocht je naar de high care van het Maasstad ziekenhuis, waar de lieve Annemarie van Earlybirds bij ons is geweest om foto’s te maken. Wij zijn blij dat Annemarie en de stichting het mogelijk hebben gemaakt om ook dit moment voor ons vast te leggen. Nogmaals heel veel dank hiervoor.

Met lieve groeten,
Jeffrey, Melanie, Lieke en Noah Muller

****************

De fotograaf:

Dit lieve gezin mocht ik fotograferen in het Maasstadziekenhuis in Rotterdam. Grote zus Lieke kwam me samen met papa ophalen van de centrale hal van het ziekenhuis, om naar Noah te gaan. Lieke huppelde door de gangen van het ziekenhuis. Trots op haar broertje ging ze graag op de foto. Zelf heeft ze ook nog even wat foto’s gemaakt van papa, mama en Noah. Ze wilde dan natuurlijk ook mijn “Earlybirds naamplaatje” op!

Vooral de dankbaarheid van dit lieve gezin gaat me nog wel even bijblijven! Gelukkig gaat het goed met Noah en weet hij zijn stijgende lijn vast te houden. Ik heb dit heel graag voor jullie vastgelegd. Veel sterkte voor jullie!

Groetjes, Annemarie Andriessen

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.