Noa prematuur 33 weken vliezen gebroken

Noà

Noa

Maandagochtend ging ik naar het Reinier de Graaf in Delft om baby Noà te fotograferen, hij was toen 11 dagen oud. Mama Daniëlle haalde bij mij de balie op, enthousiast dat ik foto’s kwam maken, leuk! Toen ik op de kamer aankwam lag Noà tevreden in zijn bedje, papa Jeffrey was ook erg zorgzaam voor hem. Mama heeft borstvoeding gegeven en papa nog een flesje. Daarna nog even gewogen, geknuffeld en mooi aangekleed.

Lieve Daniëlle, Jeffrey en Noà, mooi om jullie zo liefdevol met elkaar te zien, ik ben blij dat het goed gaat, veel geluk met elkaar!

Liefs,
Eveline van Schie

**************

De ouders:

Onze kleine Noà is geboren na een zwangerschap van 33 weken en 3 dagen. Dat was best even schrikken! Mijn vliezen braken ineens en voor we het wisten zaten we in het ziekenhuis. Nog steeds met het idee dat we na een paar uur naar huis zouden gaan. Na weeënremmers en een injectie voor de longrijping, ging de bevalling toch ineens beginnen. Binnen een uur was ik van 1cm naar 9cm gegaan met flinke persweeën. Wat er dan door je heen gaat, kun je eigenlijk niet beschrijven. Het liefst had ik Noà nog een paar weken in mijn buik willen houden…

Daar was hij dan. Noà werd meegenomen door kinderartsen. Papa heeft hem geen seconde uit het oog verloren. Gelukkig deed de kleine het erg goed!

Na een week mocht Noà in een gewoon bedje en had hij geen extra ondersteuning meer nodig voor zijn ademhaling, ook de antibiotica mocht stoppen. Toen we weer een week verder waren, werd de coffeïne gestopt. Op dit moment ligt hij nog wel aan de monitor en krijgt Noà een deel van zijn voeding via zijn sonde, maar doet erg zijn best om zelf te drinken! Wat zijn we trots op ons mannetje en wat maakt hij grote stappen.

Je hebt het idee dat je in een rollercoaster terecht bent gekomen en hebt geen controle op de situatie. We werden min of meer geleefd. Genieten en een fijne kraamtijd? Nee hoor, want alles is anders dan dat je gehoopt had.

Earlybirds, wat een mooi initiatief! Door de fotoshoot hebben wij toch een mooi aandenken aan de spannende en emotionele tijd in het ziekenhuis. Lieve Eveline, heel erg bedankt voor de super mooie foto’s van onze Noà! Respect voor alle vrijwilligers die dit mogelijk maken! We hopen dat jullie nog heel veel ouders blij mogen maken met zo’n mooie herinnering.

Liefs Jeffrey, Daniëlle en Noà

7 antwoorden
  1. Bianca
    Bianca zegt:

    Jullie hoopten zo dat Earlybirds langs zou komen, terecht ook…zo’n lief gezinnetje verdient zulke prachtige foto’s van dit kleine wonder!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.