Niek prematuur geboren 28 weken HELLP

Niek

Niek 8 april 2015

 

De liefde straalt er vanaf! Deze kleine Niek werd van alle kanten gekust en geknuffeld toen ik kwam fotograferen. Hij genoot zichtbaar van alle aandacht met zijn heldere blik. Het is wel duidelijk dat hij in dit gezin meer dan welkom is!

Niek kwam ter wereld toen hij 28 weken en 4 dagen was, vanwege het HELLP syndroom bij de moeder. Hij heeft eerst in het UMCG gelegen, waar zijn toestand behoorlijk kritiek is geweest. Hij heeft onder andere een klaplong gehad, maar hij gaat nu gelukkig met kleine stapjes vooruit. Momenteel ligt hij in het MCL, waar ze hem rustig aan het voorbereiden zijn om naar huis te gaan.

Ik wil jullie bedanken voor het delen van jullie verhaal en de open ontvangst. Ik vond het heel bijzonder om van jullie een reportage te mogen maken. Ik wens jullie in de toekomst heel veel geluk en liefde samen. Dat Niek maar snel thuis mag komen!

Groetjes,

Anneke

1 antwoord
  1. Floor
    Floor zegt:

    Wat leuk, ook een Niek! Ik ben 31 jan ook bevallen van Niek bij 31.4 weken. Hoelaat het met jullie zoontje?? Veel geluk met Niek, super gavenaam 😉 gr Floor

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.